Lions Gug

ForsideKlubbenFaste aktiviteter

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Juletombola.

I 2001 fik vi den ide, at arrangere en juletombola først i december. Vi fik en velvillig aftale med Føtex i Aalborg Øst, hvor vi fik lov at stå tæt ved hovedindgangen og sælge lodder. Gevinsterne i form af vin, kaffe og chokolade, købte vi på stedet, hvor vi forhandlede os frem til en god pris. Vor tombolavogn blev pyntet op med Lionsmærker, aktivitetens formål og gevinsterne.

Det varede en uge, og alle klubbens medlemmer deltog i salget efter en vagtplan. Vi blev godt modtaget af kunderne. Omsatte for 25.000 kr. og fik et overskud til aktivitetskassen på 12.000 kr. hvert år.

Senere flyttede Føtex om på deres vareudbud ved indgangen, og vi havde derfor ikke længere pladsen til rådighed.

Herefter fik vi ved aftale med Bilka lov til at stille op ved deres hovedindgang ud for kundecentret. Konceptet er det samme som vi havde anvendt i Føtex. Vi får en meget velvillig behandling i Bilka, og kunne konstatere et endnu større overskud hvert år.

Det håber vi at kunne fortsætte med mange år endnu.

Et væsentlig salgsargument er, og vil altid være at: En krone givet til Lions hjælpearbejde er en krone til direkte hjælp.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark