Hjem - Lions Gug

50 Års Jubilæum

Lions Jubilar i gavehumør
Lions Gug fejrer sit 50-års jubilæum, og opfordrer foreninger og andre gode formål i Gug og Vejgård til, at søge midler til deres projekter.

Gennem mere end 50 år har Lions Club Gug samlet midler til velgørende formål. Løbende er der delt mange penge ud til lokale, nationale og internationale formål. Men der er lidt på bogen som klubben gerne vil dele ud i forbindelse med sin fejring af 50 års jubilæet. Hvem kan så søge? Det kan alle foreninger og andre, som har et projekt eller en god ide, som kan være med til at noget bliver lettere, bedre eller kønnere, eller at nogle mennesker får en bedre hverdag.

Der skal sendes en begrundet mail til Lions Club Gug på mail til gug ved lions prik dk senest d. 14.03.2022. Dog skal det nævnes, at der ikke gives støtte til drift.

Klubben skaffer sine midler ved forskellige aktiviteter. Det kan være et loppemarked eller forskellige salgsaktiviteter. Klubben har en vin-aktivitet, hvor hver solgt flaske, sikre vaccination af 2 børn mod mæslinger. Fælles for alle aktiviteter i Lions er, at overskuddet går 100% til de velgørende formål, ikke en krone til administration. Lions støtter hvert år unge i ungdomsudveksling, kampen mod blindhed og mæslinger på verdens plan. Lokalt er man også aktiv, senest under coronaen hvor plejehjemmets beboere i Gug alle fik en ”goodie-bag”,  så der var lidt til at forsøde og muntre op.

Lions klub Gug er stiftet 26 marts 1971 og er en del af Lions Club International, som er en verdensomspændende organisation med mere end 1.4 mio. medlemmer, i 50.000 lokale klubber, som alle arbejder for at gøre verden et bedre sted at leve.